Cavallo ridestøvler

Cavallo ridestøvler

Cavallo blev grundlagt i Bad Oeynhausen i Tyskland i 1978. Cavallo blev hurtigt førende i markedet indenfor ridestøvler, og er stadig det foretrukken mærke indenfor ridestøvler i dag! Cavallo ridestøvler er højkvalitets ridestøvler, hvor mode og funktionalitet har været en primær faktor for Cavallo popularitet.

Udvalg af Cavallo ridestøvler

 • Cavallo Grand Prix Plus er en flot ridestøvle fra det anerkendte ridestøvle mærke CavalloCavallo Grand Prix Plus er fremstillet i kernelæder med en høj dressurbue. Cavallo Grand Prix Plus har en lang indvendig lynlås med trykknap, hvilke gør støvlen er smal og slank omkring anklen.
 • Cavallo Insignis

  3.895,00 DKK
  Cavallo Insignis er en utrolig flot dressurstøvle med en ekstra høj dressurbue, der gør støvlen mere elegant. Cavallo Insignis er fremstillet i Rindbox-læder, der kun bliver flottere ved brug! Ridestøvlen er udstyret med en indvendig lynlås og en trykknap foroven. Denne model fra Cavallo fås i mange forskellige mål, så der er stor chance for du finder en størrelse der passer perfekt til dig!
 • Cavallo Junior

  2.199,00 DKK
  Flotte læderridestøvler til juniorrytteren fra det anerkendte mærke Cavallo. Ridestøvlen er med lynlås bagtil, samt med elastik indsats. Ridestøvlen har en god pasform, og er med en fin udvendig bue.  
 • Cavallo Linus

  2.114,10 DKK
  Cavallo Linus ridestøvle er en flot allround ridestøvle til junior og voksne ryttere. Cavallo Linus ridestøvlen er lavet i en smidig og slidstærk nappalæder og er udstyret med en lynlås bag på ridestøvlen. Med Cavallo Linus er det muligt, at havde støvlen i længere tid, ved blot at fjerne en indersål, hvilke giver en halv fodstørrelse mere.
 • Cavallo Piaffe Plus

  6.480,00 DKK
  Elegant dressurstøvle fra mærket Cavallo, med en høj dressurbue. Cavallo Piaffe Plus er fremstillet i flot fransk boxkalvelæder, og har en randsyet lædersål, samt en stift yderskaft. Denne støvle er yderst komfortabel, og har en blød indersål, samt en lang lynlås foran med trykknap.
 • Cavallo Polo Novellus er en super flot dressur/allround læderridestøvle fra det anerkendte mærke Cavallo. Denne ridestøvle er fremstillet i glat kalve nappa læder, og med en ekstra høj bue der gør denne støvle meget elegant. Cavallo Polo Novellus er lavet i et alternativt design, hvor lynlåsen sidder foran over vristen og øverst på støvlen lukkes de med en lille flap med en trykknap. Ridestøvlen er lavet med en absorberende sål, som både er fleksibel og skridsikker. Disse utrolige lækker ridestøvler fra Cavallo kan fås i forskellige farver og mål.

Go to Top