Horze ridestøvler

horze ridestøvler

Horze har mange flotte ridestøvler der henvender sig både spring og dressur, samt modeller der kan bruges til stævne eller træning. Horze har støvler til ethvert budget og deres modeller kan fås blød læder, smidigt læder, syntetisk læder og gummi. Generelt er Horze budget venlige, men dette går absolut ikke ud over kvaliteten, som er i top på alle deres ridestøvler.

  • Horze Classic jodhpurstøvler er fremstillet af læder, og alle rytter bør havde et par jodhpurstøvler/korte ridestøvler. Disse klassiske støvler fra Horze er uden lynlås og snørrebånd, og er i stedet udstyret med en kraftig strop bagpå støvlen. Dette gør det nemt og hurtigt, at tage støvlen af og på.
  • Horze Elisa

    1.190,00 DKK
    Horze Elisa er nogle gode læderstøvler, der giver meget kvalitet for pengene. Ridestøvlerne Horze Elisa har lynlås bagpå og en knaplukning i toppen. Denne lynlås i fuldlængde og elastikket der sidder langs siderne på ridestøvlen er med til, at give den perfekte pasform. Ridestøvlerne er fremstillet af blødt læder, med en komfortabel cambrelle-foring.

Go to Top