Mountain Horse ridestøvlerMountain Horse ridestøvler

Mountain Horse er et mærke der stammer fra Sverige, og er kendt i hele verdenen for deres funktionalitet og deres smarte design. Mountain Horse er blandt det førende mærke indenfor udvikling af ridestøvler og fodtøj til ridebrug. Mountain Horse nyeste teknologi er med til, at give rytteren optimal komfort, samt støtte under ridningen.

 

Udvalg af Mountain Horse ridestøvler

  • Mountain Horse Serenade ridestøvle er en flot dressurstøvle, der kombinere komfort og flot design fra Mountain Horse! Støvlen har en hård yderflade og er blød indeni, dette giver dig en god stabilitet og komfort. En lang lynlås på indersiden af støvlen giver en diskret udseende, samtidig med at støvlen bliver lettere at tage på og af.
  • Mountain Horse Supreme High Rider er en eksklusiv og elegant springstøvle i særdeles blød og behagelig læder, der giver den perfekte pasform og komfort fra dag 1. Støvlen er udstyret med et elastik langs indersiden af skaftet og YKK® lynlås bagpå, for at give den perfekte pasform, og gør det nemt, at tage støvlen af og på. Langs lynlåsen er der en lynlåsbeskytter, der hjælper med at beskytte din sadel osv. Ydersålen er udstyret med den nye nye Stirrup Control System 3 Lite ®, der giver et unikt og uovertruffen kontrol og stabilitet i kombination med SCS3 Lite® stigbøjler.(Støvlen kan uden problem, bruges uden SCS3 Lite® stigbøjler) Hælen er udstyret med Gel Tech™ stødabsorptionsteknologi, der reducerer træthed i fødder, knæ og ryg under ridning og når du går rundt i støvlerne.

Go to Top