Petrie ridestøvler

Petrie ridestøvler

Petrie ridestøvler kombinerer komfort og design i en højere enhed, og et par ridestøvler fra Petrie passer til enhver situation! Ridestøvler fra Petrie er kendetegnet ved uovertruffen skønhed og der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Alle støvler fra Petrie er lavet af specielt udvalgt materialer, der sikre den helt perfekte pasform for rytteren. ¨

Petrie er en familievirksomhed der blev grundlagt for 150 år siden, af Jacobus Petrie der begyndte, at fremstille ridestøvler i exceptionel kvalitet. Den nuværende Petrie generation er tre Petrie-brøde: Gerald, Alwin og Hans-Paul.  
 

  • Petrie Anky Elegance læder dressurstøvle er en af de mest ultimative ridestøvler der er både ubeskrivelig flot og komfortabel. Petrie Anky Elegance er fremstillet med kvalitets boxkalv foret med kalveskind, dette giver støvlen et ekstra stiv ydre der giver et klassisk elegant udseende, mens det bløde indre giver enormt komfort og kontakt. Støvlen er særlig komfortabel på grund af gelé mellem indre og ydre sål. Derudover er der en lædersål der har en skridsikker gummibelægning. Denne ridestøvle kan fås speciel syet efter dine mål, så du får en støvle der passer perfekt til dig!
  • Petrie Olympic

    3.795,00 DKK
    Petrie Olympic er en af de mest populære model fra det familiedrevet mærke Petrie fra Holland. Petrie Olympic er fremstillet i rindbox læder med skindfoer. Petrie Olympic har en langlås indvendig fortil, derudover har støvlen en ekstra høj bue (6cm) og er meget slank ved anklen.   Petrie Olympic findes i sort, cognac og brun uden de koster ekstra. Der er mulighed for, at få denne støvle speciel tilpasset til dig, så du får den perfekte støvle netop til dig! Denne tilpasning koster dog ekstra.

Go to Top