Leasing af hestetrailer er forholdsvis nyt i Danmark, men har længe været en succes i udlandet. Vi kender leasing fra biler, motorcykler mv. Så hvorfor skulle du ikke også kunne lease en hestetrailer? En ny hestetrailer kan være en stor investering, og behovet for hestetrailer kan på sigt ændre sig. Hvis du ønsker at beholde din pengeopsparing, og ønsker en form for sikkerhed, hvis du ikke længere har brug for en hestetrailer, eller du får behov for en hestetrailer med andre specifikationer så er leasing fordelagtigt.

Læs også: Hvad er leasing enligt?

Økonomisk sikkerhed

Med leasing af en hestetrailer får leasingtager total budgetsikkerhed, hvilke vil sige at leasingtager ved præcis hvad det koster om måneden, at havde hestetrailer til rådighed. Det vil også sige, at alle udgifter der må være til reparationer, serviceeftersyn, syn af trailer mv. Er alle nogle udgifter leasingselskabet skal betale. Så der kommer ikke nogle ekstra udgifter, når du vælger leasing til at få en hestetrailer til rådighed.

Mulighed for ingen udbetaling

Der findes utrolig mange gode leasingkontrakter på hestetrailer, og nogle af dem er uden udbetaling, så du ikke behøves at spare penge op eller bruge din opsparing på en hestetrailer, du skal blot betale de månedlige leasingydelser. Det er dog vigtigt at huske, at den samlede omkostning for leasingkontrakten er den samme uanset om leasingkontrakten er med eller uden udbetaling. Hvis der ikke er nogle udbetaling, så bliver leasingydelsen bare dyrere i forhold til en lignende leasingkontrakt med udbetaling.

Leasing giver fleksibilitet

Med leasing får du en stor fleksibilitet, som du ikke får hvis du valgte at købe hestetraileren selv. Med leasing kan du skifte til en ny hestetrailer f.eks. hver anden år. Eller så kan det være at dit kørselsbehov ændre sig, f.eks. så har du haft en til 2 heste, men dit behov er nu ændret til en hestetrailer til 3 heste. Med leasing kan du udskifte traileren når leasingperioden er slut, så du kan få en der passer til dit nye behov. Hvis du vil ud af en leasingkontrakt kan du opsige leasingkontrakten den 11. Måned med en månedsopsigelse, så du kan være helt ude af leasingkontrakten den 12. Måned.